Ervaringen

wat bruidsparen zeggen...

“Wat een genot om Marieke als fotograaf te hebben. Wij hebben hele mooie foto’s van onze trouwdag dankzij Marieke!”

Joep & Rianne

“Marieke heeft goed met ons meegedacht en echt iets gedaan met onze wensen. Het resultaat zijn hele mooie foto’s waar we dan ook erg blij mee zijn.”

Kim

In één woord geweldig!

Afgelopen 9 september was Marieke de fotografe op onze bruiloft. Met een super professionele, creatieve en gezellige aanpak zijn gedurende 12 uur foto’s gemaakt. Niets was te veel en het kon soms niet gek genoeg om alle belangrijke momenten vast te leggen. De foto’s zijn echt fantastisch geworden! Stoer, liefdevol, grappig, ontroerend en sommige tijdloos mooi!

Marijn & Birgit

“Marieke was de fotograaf op onze bruiloft. Ze heeft echt heel goed geluisterd naar onze wensen en we konden voorbeelden van foto’s die we mooi vonden aanleveren via Pinterest, echt heel handig! Het zijn uiteindelijk ook allemaal prachtige foto’s geworden waaraan je precies kan zien hoe mooi onze dag was! Een fantastische herinnering om iedere keer de bruiloft opnieuw te kunnen beleven.”

Irene & Coen

“We Kijken terug op een prachtige dag en dankzij de mooie foto’s kijken we er ook letterlijk prachtig op terug. Het oog voor detail en emotie is uitmuntend. Het was fantastisch om Marieke er bij te hebben en ze heeft ons op de gevoelige plaat weten vast te leggen zoals we zijn.”

Eveline & Remy

“Wij hebben een leuke ervaring met Marieke gehad. Vanaf begin was er een goede klik. Het fijne was dat we onszelf konden zijn tijdens de shoot en het resultaat van de foto’s is mooi geworden.”

R & L

“Wij zijn heel tevreden over de foto’s die Marieke gemaakt heeft van onze bruiloft. Het zijn echt mooie foto’s en Marieke’s manier van aanwezig zijn tijdens de dag en haar communicatie voor en na de bruiloft was ook erg prettig!”

Bas & Merel

“Het was geweldig om Marieke op onze bruiloft als fotograaf te hebben. Ze had creatieve ideeën, waardoor er bijzondere opvallende foto’s gemaakt zijn. Ook de humor, die zo goed bij ons past, ontbreekt niet. Zo knap dat telkens net die momenten dat er iets gebeurd…vastgelegd zijn.”

Anoniem

“We zijn erg tevreden over Beleef je portret. Tijdens het eerste kennismakingsgesprek kwam Marieke met creatieve ideeën voor fotolocaties die aan onze wensen voldeden. Uiteindelijke een keuze gemaakt voor een locatie waar we zelf nooit aan gedacht hadden, maar perfect paste bij onze wensen. Op de dag zelf was de samenwerking erg prettig en heeft Marieke de bijzondere momenten van de dag heel mooi vastgelegd. Maar ook tijdens de reportage kwam ze steeds weer met leuke ideeën, die ze goed had voorbereid. Hierdoor was er veel rust tijdens de reportage. De foto’s zijn een hele mooie herinnering van deze bijzondere dag.”

Emilie & Bram

“Marieke’s stijl en houding spraken ons direct aan. Na een gesprek waarin wij onze ideeën kenbaar maakten, werd duidelijk dat ze onze wensen goed aanvoelde. Op de dag zelf merkten we ook dat ze haar “huiswerk” goed gedaan had. Nu de foto’s klaar zijn we erg blij met het resultaat, dit is precies wat we voor ogen hadden.”

Xander & Imke

“Wij zijn heel blij dat we voor “Beleef Je Portret” hebben gekozen om onze speciale dag te fotograferen. Het was fijn samenwerken met Marieke, ze begreep ons en kwam zelf ook met leuke ideeën en tips. De foto’s zijn supermooi geworden. Romantisch, onverwacht en met een vleugje humor, precies wat we wilden! Op het feest ’s avonds werden alle gasten door Marieke op de foto gezet in een door haar op maat gemaakte fotohoek met zelfgekozen thema. Iedereen was hier zo enthousiast over! Echt een aanrader!”

Imke & Jurgen

“Wij wilden onze bruiloft op een mooie maar niet al te geposeerde manier laten fotograferen. Marieke heeft een hele mooie stijl. De foto-reportage laat zich bijna als een soort documentaire bekijken. Marieke is onopvallend aanwezig maar “vangt” de mooie momenten zoals maar weinigen dat kunnen en vertaalt die in prachtige foto’s die gekenmerkt worden door mooie kleuren en een net wat andere compositie die je normaal gesproken zou verwachten. Daarbij ook heel mooi gebruik makend van het natuurlijke licht.
Kortom: een aanrader!”

Suzanne

“Groot dankjewel! De foto’s zijn een hele tastbare herinnering aan onze verrassingsbruiloft.
Jeetje, wat is trouwen leuk! En dat is wat de foto’s ook vertellen. Groot compliment. Ons verhaal heb je zo treffend vastgelegd zonder echt aanwezig te zijn. Topfotograaf!”

Familie Ketelaars

“Wij hebben een uitgebreide reportage laten maken door Marieke, dit is ons erg goed bevallen. Van tevoren is alles goed doorgesproken met betrekking tot onze wensen. Marieke is er vrijwel de hele dag bij geweest: van de voorbereidingen, ontvangst, gemeentelijk huwelijk, kerkelijk huwelijk, tot feest, natuurlijk zijn er ook nog aanvullende foto’s gemaakt van ons als bruidspaar. Overall een enorm goede ervaring: Marieke wist wat onze voorkeuren waren en heeft dit ook goed toegepast in de reportage.”

Sander

Pin It on Pinterest