Bruiloft Eveline & Remy

Ik ontmoette Remy & Eveline op het XL Wedding event in de Koepelhal in Tilburg. Samen met mijn beurspartner zag ik ze al aan komen lopen en zeiden we tegen elkaar “Die, dat is een echt Beleef je Portret stel”. Er was gelijk een leuke klik met een flinke dosis van dezelfde humor. En ik zal je eerlijk zeggen, ik kom niet zo veel mensen tegen die net zo cynisch alsi kunnen zijn. Love it!

Tijdens de voorbereidingen verliep alles vrij soepeltjes. Vader stond zijn pak te föhnen, want hij had een glas water over zichzelf heen gegooid. En Eveline zei al grappend “oja, nu moet ik gaan oppassen want jij maakt graag foto’s van dingen die misgaan”. Ja dat is wel een beetje waar, een mensenleven is niet perfect, dus een bruiloft ook niet.

De ceremonie was op een heel bijzondere plek, namelijk in de kapel van het KMA in Breda. Er was eerst nog het idee om Remy in te laten vliegen met een helikopter, aangezien hij piloot is. Maar dat kregen ze helaas niet voor elkaar. Dat mocht de pret niet drukken, want het was werkelijk prachtig. Het was een humanitaire ceremonie waarbij de ring eerst door iedereen werd vastgehouden voordat het om de vingers werd geschoven.

Na de ceremonie kwam de ceremoniemeester naar mij toe. Ze hadden nog twee verrassingen voor Eveline & Remy, maar met verrassing nummer een konden ze niet te lang wachten in verband met verrassing nummer twee. Het was het loslaten van twee witte duiven. En nog geen tien minuten later hoorde we in de verte verrassing twee. Speciaal voor Remy was er een fly by van twee helikopters, ter ere van zijn huwelijk. Het is maar goed dat deze twee verrassingen niet tegelijkertijd hebben plaatsgevonden. Al had dat waarschijnlijk wel zeer bijzondere plaatjes opgeleverd 😉

De officiële ceremonie vond plaats in het stadhuis van Breda. Vanuit waar we richting de Efteling gingen met een tussenstop in Tilburg. Want ook hondlief moest op de foto. Het was voor mij de eerste keer dat ik een bruidsreportage deed in de Efteling. En ik had al wat ideetjes in mijn gedachte. Want hoe je het ook went of keert. De Efteling blijft te allen tijden herkenbaar. Het leek mij daarom leuk om gewoon door het park te lopen alsof Remy & Eveline bezoekers waren, toevallig gehuld in bruidskleding.

Het was een mooie dag, met een mooi en bijzonder koppel. Een helikopterpiloot samen met een filosofe.

Opdracht: Bruidsreportage in Tilburg & Bruidsreportage in Breda
Trouwlocatie: KMA Breda, Stadhuis Breda
Fotolocatie: Efteling Kaatsheuvel

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?