Werkwijze

Wat kan je van mij als jullie trouwfotograaf verwachten

Omdat ik mij helemaal onderdompel in jullie bruiloft en met mijn camera getuige wil zijn van al het moois en bijzonders wat op zo’n dag voorbij komt. Is de klik tussen jullie en mij enorm belangrijk. Daarom verwelkom ik jullie graag in mijn studio in Tilburg, waar ik een huiselijke sfeer heb gecreëerd. Met koffie, thee en een koekje. Ik wil jullie dan graag beter leren kennen en weten wat jullie wensen en ideeën zijn. Zo kunnen we er samen achter komen of ik de juiste trouwfotograaf ben voor jullie huwelijk.

Een tastbare herinnering

Het meest speciale en waardevolle aan jullie huwelijk zijn de herinneringen. Daarom zijn mijn trouwreportages inclusief een mooi bruidsboek van hoge kwaliteit. Zo zijn jullie verzekerd van een bijzonder en volledig naslagwerk waar nog vaak doorheen gebladerd zal worden.

Wat kost een trouwfotograaf?

Omdat ieder bruidspaar verschillende is, werk ik met diverse pakketten voor jullie bruiloft. Daarnaast is het ook mogelijk om een bruidsreportage op maat met mij te bespreken. Heb je andere ideeën en behoeftes dan de op mijn website vermelde pakketten, neem dan gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden.

Pin It on Pinterest