Werkwijze

Wat kan je van mij verwachten en hoe ga ik te werk?

Met mijn camera wil ik getuige zijn van al het moois en bijzonders tijdens de trouwdag. De klik tussen ons is daarbij enorm belangrijk. Daarom verwelkom ik jullie graag in mijn studio in Tilburg waar ik een huiselijke sfeer heb gecreëerd. Met koffie, thee en een koekje. Ik wil jullie dan graag beter leren kennen en weten wat jullie wensen en ideeën zijn.

Trouwalbum

In dit digitale tijdperk wordt maar al te vaak vergeten om mooie foto’s af te drukken. Zeker bij een bruiloft hoort een tastbare herinnering. Het is voor mij een eer om jullie de mooiste foto’s te overhandigen in de vorm van een prachtig fotoboek van jullie bruiloft. Een mooi moment in onze samenwerking en een tastbare afsluiting. Alle bruiden en bruidegommen lever ik een prachtig en luxe trouwalbum van hoge kwaliteit. Een waardevolle en speciale herinnering aan jullie trouwdag.

Wat kost dat dan?

Omdat ieder bruidspaar verschillend is, werk ik ook met verschillende pakketten. Zo zit er altijd een optie tussen die het beste bij jullie budget en wensen past. Zit jullie pakket er niet tussen? Dan is het ook mogelijk om een reportage op maat met mij te bespreken.

Pin It on Pinterest