Mooie Woorden

wat bruidsparen zeggen...

“We hebben met Marieke een Loveshoot gehad in de Loonse en Drunense Duinen. Dit was als voorbereiding voor onze bruiloft. Wij zijn geen poseermensen en kunnen meestal alleen of akward of met gekke bekken op de foto staan (vooral ik dan). Marieke zorgde er tijdens de shoot voor dat wij zeer op ons gemak waren en dat het absoluut niet als een geforceerde shoot aanvoelde. We kregen meerdere leuke opdrachten waardoor je niet merkt dat er foto’s gemaakt worden en je echt in the moment bent. Dat was echt zo top! De foto’s waren daardoor heel mooi geworden en de reacties van ons zijn echt spontaan door de leuke opdrachtjes. Bovendien is Marieke zeer kundig, vriendelijk en prettig om mee samen te werken/ voor te mogen poseren.”

Susan & Reinhardt

Dongen

“Een hele leuke trouwreportage gehad met Marieke, niet alleen zorgt ze voor een geweldig mooie setting maar ook kan ze op een unieke manier zorgen voor een lekker ontspannen sfeer.”

Perry & Syrina

Oisterwijk

“Wij hebben een leuke ervaring met Marieke gehad. Vanaf begin was er een goede klik. Het fijne was dat we onszelf konden zijn tijdens de shoot en het resultaat van de foto’s is mooi geworden.”

Rianda & Jurgen

Tilburg

“In 1 woord fantastisch!!

Wij zochten een fotografe die foto’s maakt die niet te geposeerd zijn, daar houden wij absoluut niet van. Gewoon spontane foto’s, zoals we zijn. Met Marieke hadden we meteen een klik, niets is te gek. Super leuke meid! Echt een aanrader!” 

Tamara & Ingmar

Nuenen

“Marieke is een lief en fijn persoon die ook, waar nodig directie kan zijn. Het was een genot om haar bij onze bruiloft te hebben en we hebben geweldige 😍 foto’s!!!”

Marja & Jeffrey

Eindhoven

“De foto’s zijn prachtig! We hebben genoten!”

Lieke & Arjan

Tilburg

“Marieke heeft goed met ons meegedacht en echt iets gedaan met onze wensen. Het resultaat zijn hele mooie foto’s waar we dan ook erg blij mee zijn.”
Kim & Eloise

Oosterhout

“Dankjewel voor de mooie foto’s! We vonden het heel fijn dat Marieke erbij was. Heel natuurlijk. En ze deed het ook echt leuk bij het poseren. Heel erg bedankt!”

Kim & Leon

Geldrop

“Marieke was de fotograaf op onze bruiloft. Ze heeft echt heel goed geluisterd naar onze wensen en we konden voorbeelden van foto’s die we mooi vonden aanleveren via Pinterest, echt heel handig! Het zijn uiteindelijk ook allemaal prachtige foto’s geworden waaraan je precies kan zien hoe mooi onze dag was! Een fantastische herinnering om iedere keer de bruiloft opnieuw te kunnen beleven.”
Irene & Coen

Oosterhout

In één woord geweldig!

Afgelopen 9 september was Marieke de fotografe op onze bruiloft. Met een super professionele, creatieve en gezellige aanpak zijn gedurende 12 uur foto’s gemaakt. Niets was te veel en het kon soms niet gek genoeg om alle belangrijke momenten vast te leggen. De foto’s zijn echt fantastisch geworden! Stoer, liefdevol, grappig, ontroerend en sommige tijdloos mooi!

Marijn & Birgit

Breda

“We Kijken terug op een prachtige dag en dankzij de mooie foto’s kijken we er ook letterlijk prachtig op terug. Het oog voor detail en emotie is uitmuntend. Het was fantastisch om Marieke er bij te hebben en ze heeft ons op de gevoelige plaat weten vast te leggen zoals we zijn.”
Eveline & Remy

Breda

“Het was geweldig om Marieke op onze bruiloft als fotograaf te hebben. Ze had creatieve ideeën, waardoor er bijzondere opvallende foto’s gemaakt zijn. Ook de humor, die zo goed bij ons past, ontbreekt niet. Zo knap dat telkens net die momenten dat er iets gebeurd…vastgelegd zijn
Anoniem

“Groot dankjewel! De foto’s zijn een hele tastbare herinnering aan onze verrassingsbruiloft.
Jeetje, wat is trouwen leuk! En dat is wat de foto’s ook vertellen. Groot compliment. Ons verhaal heb je zo treffend vastgelegd zonder echt aanwezig te zijn. Topfotograaf!”
Familie Ketelaars

“Wij hebben een uitgebreide reportage laten maken door Marieke, dit is ons erg goed bevallen. Van tevoren is alles goed doorgesproken met betrekking tot onze wensen. Marieke is er vrijwel de hele dag bij geweest: van de voorbereidingen, ontvangst, gemeentelijk huwelijk, kerkelijk huwelijk, tot feest, natuurlijk zijn er ook nog aanvullende foto’s gemaakt van ons als bruidspaar. Overall een enorm goede ervaring: Marieke wist wat onze voorkeuren waren en heeft dit ook goed toegepast in de reportage.”
Sander

Pin It on Pinterest