Loveshoot

Trouwen? Doe eens een Loveshoot!

De fotoshoot tijdens de bruiloft is voor elk bruidspaar een hoogtepuntje. Samen trouwen en dan stralend verliefd op de foto gaan; hoe heerlijk is dat! Waarschijnlijk duurt de bruiloft en dus ook de fotoshoot nog wel even. Maar wachten hoeft niet, want ik heb iets bijzonders: de Loveshoot.

Wat is een Loveshoot?

Het woord zegt het eigenlijk al, het gaat hier om een fotoshoot volledig in het teken van de liefde. Want liefde kun je nooit genoeg vieren en is waardevol om te documenteren.

Zie het als een generale repetitie voor jullie trouwdag.

Een Loveshoot is een hele fijne manier om alvast te wennen aan de camera, aan het samen poseren en aan mij. Hierna weet je dus precies hoe ik werk en ben je bekend met mijn stijl van fotograferen. Dat scheelt enorm tijdens de grote dag. Het spannende randje er dan vanaf en je kunt nóg meer ontspannen de fotoshoot op de bruiloft beleven.
Veel bruidsparen-to-be vinden dit een fijn fotomoment én nuttig. De foto’s kunnen gebruikt worden voor een ‘save-the-date’, het gastenboek of de uitnodiging. Hartstikke mooi, want daar spat natuurlijk de liefde vanaf!

Lijkt het je wat om samen lekker verliefd op de foto te gaan? Dan plannen we toch een mooi moment om te stralen?!

Pin It on Pinterest