Loveshoot

Trouwen? Doe eens een Loveshoot!
De fotoshoot tijdens de bruiloft is voor elk bruidspaar een hoogtepuntje. Samen trouwen en dan stralend verliefd op de foto gaan; hoe heerlijk is dat! Waarschijnlijk duurt jullie bruiloft en dus ook de fotoshoot nog even. Maar wachten hoeft niet, want ik heb iets bijzonders: de Loveshoot.

“We hebben met Marieke een Loveshoot gehad. Dit was als voorbereiding voor onze bruiloft. Marieke zorgde er tijdens de shoot voor dat wij zeer op ons gemak waren. We kregen meerdere leuke opdrachten waardoor je niet merkt dat er foto’s gemaakt worden. Dat was echt zo top! De foto’s waren daardoor heel mooi geworden en de reacties van ons zijn echt spontaan door de leuke opdrachtjes. Bovendien is Marieke zeer kundig, vriendelijk en prettig om mee samen te werken.”

Wat is een Loveshoot?

Het woord zegt het eigenlijk al, het gaat hier om een fotoshoot volledig in het teken van de liefde. Want liefde kun je nooit genoeg vieren en is waardevol om te documenteren.

Zie het als een generale repetitie voor jullie trouwdag.

Een Loveshoot is een hele fijne manier om alvast te wennen aan de camera. Hierna weet je dus precies hoe ik werk en ben je bekend met mijn stijl van fotograferen. Dat scheelt enorm tijdens de grote dag. Het spannende randje is er dan vanaf en je kunt nóg meer ontspannen de fotoshoot op de bruiloft beleven.

Fijn & Nuttig

Veel bruidsparen-to-be vinden dit een fijn fotomoment én nuttig. De foto’s kunnen gebruikt worden voor een ‘save-the-date’, het gastenboek of de uitnodiging. Hartstikke mooi, want daar spat natuurlijk de liefde vanaf!

Lijkt het je wat om samen lekker verliefd op de foto te gaan? Dan plannen we toch een mooi moment om te stralen?!

Wil je meer foto’s zien van een loveshoot? Neem dan gerust in een kijkje in het portfolio.

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?