Styled Shoot – Kasteel Doorwerth

In september 2017 vroeg Lenie, van Prachtige Plannen, aan mij of ik met haar een styled shoot zou willen organiseren. Voor de mensen die mij en mijn werk al wat langer volgen, weten dat ik het ook heel leuk vind om volgens een concept shoots te doen. Je bent met dergelijke shoots van begin af aan bezig met het bedenken van een idee, de planning daarvan en de uiteindelijke uitvoering en afwerking.

Het was heel fijn om met Lenie samen te werken, want we zaten eigenlijk gelijk al op een lijn wat we voor zo’n shoot wilde uitstralen en hoe we de aanstaande bruidsparen wilde inspireren. Al vrij vlug kregen we meerdere leveranciers, zoals Arantja Rosalina van Aurum Films, enthousiast om hieraan mee te werken. Voor we het wisten was de basis van de styled shoot “Castle Wedding: Where nature meets rosé gold” gelegd.

Een romantische maar stoere trouwdag in zachte tinten zoals zacht roze in combinatie met de luxe uitstraling van rosé goud. Door gebruik te maken van vetplantjes en natuurlijke materialen kreeg deze styled shoot een stoer en ongedwongen randje.

Trouwen in een kasteel is heel romantisch en voor veel bruiden een droom om voor een dagje een prinses te zijn. Maar dit kan ook op een meer losse, ongedwongen manier. De trouwlocatie Kasteel Doorwerth bied hierin veel variatie voor jullie trouwdag. Voor een relaxte sfeer kan je er voor kiezen om de ceremonie te laten plaatsvinden in de boomgaard, gezellig tussen de grazende schaapjes.

Om de details te laten spreken op deze gestylde trouwdag, zorgde In Style styling & decoraties ervoor dat het thema geheel werd door getrokken. Van back drop bij de ceremonie, tot zorgvuldig gestylde tafels.

Het mocht van ons allemaal net een beetje anders dan anders. Met name de trouwjurk moest een echte eye catcher worden. Marie José Swolfs Bruidsmode & Couture had speciaal voor deze shoot een two piece trouwjurk gemaakt die ons prachtige roodharige model Lindsey fantastisch stond.

Trouwen in een kasteel hoeft niet stijf te zijn, het hoeft niet meteen een typische prinsessen bruiloft te worden. Laat je inspireren door wat wij voor jou hebben neer gezet. Jullie bruiloft in een kasteel wordt op deze manier losjes, ongedwongen met toch een gevoel voor luxe en verfijning.

Locatie – Kasteel Doorwerth
Videograaf – Aurum Films
Weddingplanner – Prachtige Plannen weddings & events
Bruid & Bruidegom – Lindsey Kouwenberg & Thom de Graaf
Styling – In Style Styling & Decoraties
Bruidstaart – Patisserie Christiaan
Bloemist – Magnolia Bloemen
Kostuum – Tailor Made Suits
Bruidsjurk – Marie-José Swolfs bruidsmode & couture
MUAH – Mooi bij Linda
Bruidsschoenen – Tsjari
Ringen – Juwelier Paul Hoogendoorn
Drukwerk – Marjolein Vormgeving
BABS – Met veel liefs


 

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?