Trouwen in Breda: Vintage Wedding

Trouwen in vintage stijl. Met een heel cool volkswagenbusje als trouwvervoer. En in de Avenue in Breda. Dát is een bruidspaar naar mijn hart. Want ik ben ook helemaal vintage liefhebber. Ik heb Angela & Stephanie alleen maar zien lachen die dag. Wat hebben die twee dames een lol samen. Zo heerlijk om dit als trouwfotograaf vast te mogen leggen.

Er heerste een prima stilte voor de storm. Waar Stephanie nog enigszins relaxed was, gierde bij Angela de zenuwen door haar lijf. Maar de kat moet natuurlijk ook gewoon eten tussendoor. Wachtend achter het busje, stond Stephanie klaar om haar Angela voor het eerst te ontmoeten. Wat een heerlijk moment was dat! Zo intens blij om elkaar voor het eerst in hun trouwkleding te zien.

Ondanks dat het zonnetje zich nog niet echt liet zien, was het prima weer om te shooten in de Loonse en Drunens duinen. Ik had een aantal grappige en mooie opdrachten voor dit lieve koppel in petto. Om zo het beste in hen naar boven te halen. Zo heb je ook helemaal niet in de gaten dat je op de foto gaat.

Met het busje van Trouwbus Tilburg mochten we ook nog het Valkenbergpark in Breda in om daar de fotoshoot af te ronden. Het is maar goed dat ze een ontheffing hadden, want het parkbeheer kwam toch even kijken wat we aan het doen waren.

Ik ken de Avenue van de Lindyhop dansfeestjes die er wel eens worden gegeven tijdens Breda Jazz. Het was daarom extra leuk om deze nu te zien als trouwlocatie. Met de oude details en ornamenten van de club zoals het vroeger was. Het was een persoonlijke ceremonie, met een mooi woord van de zus van Stephanie. En er werden geloftes uitgesproken met een kleine knipoog.

Het was ook op deze plek waar ik de groepsfoto met de fietser heb geschoten. Ik ben achter de camera altijd zo druk bezig om iedereen even enthousiast te krijgen, dat ik helemaal niet in de gaten had dat zelfs een fietser er blij van werd. Kei leuk!

En het feest zou niet compleet zijn zonder een spetterende Lindyhop dans helemaal. Zo opende Angela & Stephanie hun feest waar gelijk daarna het dak eraf ging!

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?