Bruidsreportage Tilburg

Beleef jullie Bruiloft maakt iedere denkbare bruidsreportage in Tilburg en omgeving. Mocht je interesse hebben in een bruidsreportage, dan nodig ik je in Tilburg graag bij mij uit om kennis te maken. Ik ben nieuwsgierig naar jullie plannen en zou ze graag willen horen. En naar de wensen en ideeën die jullie hebben voor de bruidsreportage ben ik ook nieuwsgierig. Op mijn knusse kantoortje kan ik dan vertellen over mijn manier van fotograferen en mijn fotografie. Wat kan ik inschenken, koffie of thee?

Speciale dag

Een huwelijksdag is een speciale dag. Dat geldt voor jullie, maar zeker ook voor mij. Ik vind het iedere keer weer bijzonder om onderdeel uit te maken van een mooie gebeurtenis als een bruiloft. Ik duik er helemaal in en doe er die dag alles aan om de mooiste momenten in beeld te vangen. Het zijn vaak die momentjes waar juist niemand oog voor heeft. Die handen, het traantje, het oogcontact. Juist die intieme momenten tussendoor probeer ik te vangen.

Bruidsfotografie

Hoe omschrijf je mijn bruidsreportages? Vraag het in Tilburg en omgeving en je hoort: speels, spontaan, intiem en echt. Maar ook wel met een knipoog. Mijn bruidsreportage tovert een glimlach of een traan op ieders gezicht.

Fotoboek

Van de gehele bruidsreportages verwerk ik de allermooiste beelden in een luxe fotoalbum.
Uiteindelijk kan ik je dan een document van de dag overhandigen. Met veel zorg en toewijding maak ik dit van iedere bruiloft waarbij ik aanwezig mocht zijn. Het is de kers op de taart. Een mooie tastbare herinnering om de dag samen te herbeleven.

Loveshoot

Voor een bruidsreportage zijn ook foto’s nodig waarvoor geposeerd moet worden. Dat hoort er nu eenmaal bij. Even samen shinen! Dat poseren dat kan best spannend zijn. Met een Loveshoot kun je alvast kennismaken met mij en met het poseren voor de camera.
De Loveshoot staat in het teken van jullie liefde voor elkaar. De foto’s kun je uiteindelijk gebruiken voor jullie ‘save the date’ of uitnodiging.
En, eerlijk is eerlijk: het is natuurlijk ook gewoon leuk om deze shoot en de aandacht mee te maken.

Wie ben ik?

Ik maak veel bruidsreportages in Tilburg, omdat ik daar vandaan kom. Maar ik fotografeer ook op andere plekken. Een bruidsreportage kan in Tilburg beginnen, en in Den Bosch eindigen bijvoorbeeld. Het ligt er maar net aan wat jullie wensen zijn.
Naast bruidsreportages maken geef ik in Tilburg cursussen fotografie. Wat ik nog meer doe kun je lezen op mijn website. Kijk ook maar eens op beleefjeportet.nl. Daarnaast ben ik gewoon Marieke, woon ik samen met vriend Max en met mijn twee katten Bijoux en Frits. We gaan graag op reis samen. Bijoux en Frits besparen we de reis, maar het fototoestel gaat zeker mee.

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?