Bruiloft in Tilburg

Je gaat trouwen en je wilt natuurlijk de mooiste trouwfoto’s van je bruiloft. De foto’s zijn een blijvende herinnering aan jullie unieke en bijzondere dag. Ik ben graag aanwezig op jullie speciale dag. En ik zet alles op alles voor het maken van prachtige trouwfoto’s van de bruiloft. Alles begint bij een kennismaking. Ik ben reuze benieuwd naar jullie plannen en ik hoor graag wat jullie wensen en ideeën zijn. Een aantal van de door mij eerder gemaakte trouwfoto’s kun je bekijken in Tilburg, op mijn werkplek.

Trouwfoto’s op jullie bruiloft

Iedere bruiloft is heel speciaal. Jullie zijn uniek en jullie bruiloft is uniek. Wanneer ik onderdeel mag zijn van jullie trouwdag en trouwfoto’s mag maken van jullie bruiloft voelt dat heel speciaal voor mij.

Op dat moment zal ik mij helemaal onderdompelen in de dag. Ik focus mij op alles wat er zich afspeelt. Een bruiloft is een dag vol emoties. Ik zie dan het échte leven en probeer dat te vangen.

Mijn fotografie wordt door bruidsparen en andere fotografen omschreven als echt, intiem, speels en spontaan. Ik fotografeer ook met een knipoog. Ik maak trouwfoto’s die een glimlach of een traan op de gezichten toveren.

Fotoalbum

De trouwfoto’s bekijk ik na de bruiloft nauwkeurig. Alleen de allermooiste foto’s verdienen een troon. Ik selecteer de allermooiste beelden en lever ieder bruidspaar uiteindelijk een prachtig en kwalitatief hoogwaardig fotoalbum.

Met de trouwfoto’s in je bezit wordt jullie bruiloft nu helemaal onvergetelijk. Alle mooie momenten kun je samen met dit album vol mooie afdrukken herbeleven. Ik besteed veel zorg aan jullie boek dat helemaal naar jullie smaak wordt samengesteld.

Loveshoot

De Loveshoot is een fotoshoot die helemaal in het teken staat van jullie liefde voor elkaar. Niet ieder bruidspaar kan zich makkelijk ontspannen voor een camera. En dan ben je ook nog best wel zenuwachtig op je bruiloft. Voor een Loveshoot prikken we samen een datum om trouwfoto’s te maken vóórdat de bruiloft plaatsvindt.

Zo kunnen jullie even wennen aan mij en aan de camera. En jullie kunnen al wennen aan het samen poseren. Zie het als een generale repetitie voor de fotoshoot tijdens de huwelijksdag. De foto’s zijn te gebruiken voor bijvoorbeeld jullie uitnodiging of gastenboek.

Wie ben ik?

Ik ben een fotograaf met een liefde voor het maken van trouwfoto’s.  Ben ik niet aan het werk dan ben ik gewoon Marieke uit Tilburg. Daar vlakbij de binnenstad woon ik samen met mijn vriend Max in een gezellig huisje. We hebben daar gezelschap van onze twee katten, Bijoux en Frits. In mijn vrije tijd dans ik veel en zit ik op naailes voor de ontspanning. Samen met Max maak ik mooie reizen in onze vakanties. Mijn camera gaat dan altijd mee.

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?