Huwelijksfotograaf Tilburg

Welkom op de website van Beleef jullie Bruiloft. Ik ben een huwelijksfotograaf afkomstig uit hartje Tilburg.
Ik maak met volle overgave trouwfoto’s in Tilburg, maar ik ben als huwelijksfotograaf ook buiten Tilburg in te zetten. Zo ben ik al bekend met diverse locaties in Brabant.
Ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf in Tilburg, of omgeving, bel mij dat gerust op voor een kennismaking. Dan kan ik luisteren naar jullie ideeën en wensen, en zien jullie hoe ik als fotograaf werk.

Jullie huwelijk

Jullie trouwdag is speciaal en uniek. Je zou het niet meteen denken, maar hé, het is toch echt zo: voor mij is het ook een speciale dag. Het is een dag voor jullie met de mensen om je heen die je dierbaar zijn. En het is een dag met een lach en een traan. Het is een dag waarop ik het échte leven zie. Als huwelijksfotograaf uit Tilburg ben ik onderdeel van jullie onvergetelijke dag. Alleen dat vind ik een hele eer.
Al die intense momenten probeer ik te vangen in prachtige beelden. Ik dompel mij helemaal onder en richt me op alles wat ik zie en voel.

Huwelijksfotograaf

Mijn werk als huwelijksfotograaf wordt omschreven als echt, speels, spontaan en intiem. Ik maak graag beelden die een glimlach of een traan op het gezicht toveren.
Na de bruiloft stel ik een prachtige selectie van beelden samen en verzamel deze in een fotoalbum. Dit is een hoogwaardig en duurzaam album, dat helemaal op maat voor jullie wordt gemaakt. Hier besteed ik veel tijd en zorg aan en is altijd inbegrepen.

Loveshoot

De Loveshoot is een soort generale repetitie voor de shoot op de trouwdag. Als huwelijksfotograaf kom ik in Tilburg maar ook daarbuiten veel stellen tegen, die het poseren spannend vinden. De druk van de trouwdag maakt dat niet makkelijker of juist alleen maar moeilijker.
De Loveshoot is iets dat we ver voor de bruiloft plaatsvindt al plannen. Je gaat samen op de foto net als op de trouwdag. Dit kan wel of niet in jullie trouwkleding. Hierna is de spanning er wat af en kun je je meer ontspannen tijdens de fotoshoot op de bruiloft.
De foto’s worden regelmatig gebruikt voor bijvoorbeeld een uitnodiging of ‘save the date’.

Wie ben ik?

Naast huwelijksfotograaf ben ik gewoon Marieke uit Tilburg. Daar woon in samen met mijn vriend Max. In ons huisje hebben we gezelschap van onze twee katten Frits en Bijoux. Naast het maken van bruidsreportages fotografeer ik ook voor andere doeleinden. En ik geef fotografie cursussen. Kijk ook maar eens op beleefeportret.nl. Voor de nodige ontspanning dans ik in mijn vrije tijd Lindyhop en ik zit op naailes. We reizen graag samen. De camera gaat dan altijd mee.

Pin It on Pinterest