Beleef jullie Bruiloft

Ga je trouwen en zoek je een fotograaf in Tilburg?

Jullie gaan trouwen en zoeken een fotograaf. Beleef jullie Bruiloft werkt vanuit hartje Tilburg. Mijn kantoor heb ik ingericht als een gezellige huiskamer. En Brabants als ik ben: de koffie en thee staan voor jullie klaar. Voor een eerste kennismaking met mij en mijn fotografie is dit een perfecte plek. Tijdens zo’n eerste gesprek luisteren ik naar jullie wensen en ideeën. En hoor ik graag wat jullie verwachten op dag dat jullie gaan trouwen van een fotograaf.

Jullie trouwdag

Jullie trouwdag wordt heel speciaal. Ook speciaal voor mij. Het wordt een geweldige dag vol speciale momenten. Met alleen maar dierbare mensen om je heen. Wanneer jullie gaan trouwen maak ik als fotograaf deel uit van jullie onvergetelijke dag. Tijdens een bruiloft zie ik veel mooie momenten die ik graag vastleg. De intieme momenten die tussendoor, plaatsvinden, ik vind dat het echte leven, en dat wil ik grijpen. Er zal worden gelachen, gehuild, geschrokken, gehoopt en gekust: niets ontgaat mij tijdens jullie dag.
Een bijzonder moment is jullie trouwdag. Wanneer jullie gaan trouwen wil ik graag jullie fotograaf zijn.

Bruidsreportages

Ik vroeg of mensen mijn bruidsreportages wilden omschrijven. Mijn fotografie wordt omschreven als speels, spontaan, intiem en echt. Met een knipoog, daar houd ik ook van. Wanneer mensen trouwen wil ik beelden maken die een glimlach of een traan op het gezicht toveren.

Fotoalbum

Wanneer ik bij het trouwen als jullie fotograaf deel mag uitmaken van jullie dag, dan krijg je aan het einde altijd een mooi document van mij. Dit is een uniek en persoonlijk fotoalbum. Met dit fotoboek kunnen jullie de trouwdag samen herbeleven wanneer je maar wilt. Het fotoalbum wordt echt jullie unieke boek, dat met zorg is samengesteld.

Loveshoot

Misschien heb je al eens van mijn Loveshoot gehoord. Ik tref regelmatig bruidskoppels, die het best lastig vinden om voor de camera te staan. Ook al zien ze er altijd stralend uit! Trouwen is ook iets waar je best zenuwachtig over zult zijn en dat maakt het er natuurlijk niet makkelijker op. Kan dit jullie nou ook best overkomen? Dan heb ik een oplossing. Mijn Loveshoot is een ideaal om alvast te wennen aan de camera, aan mij en aan het poseren. Het lijkt in dat opzicht wel op een generale repetitie voor de bruiloft. De shoot die draait uiteraard helemaal om jullie en om de liefde voor elkaar. De foto’s die gemaakt worden zijn vaak terug te zien op de uitnodiging of in het gastenboek.

Wie ben ik?

Naast fotograaf ben ik ook Marieke uit Tilburg. Ik woon samen met mijn vriend Max en twee katten, Bijoux en Frits. We gaan graag op reis, zonder de katten overigens. Maar tijdens deze vakanties gaat we mijn camera altijd mee. En als ik hoor dat iemand gaat trouwen, dan hoop ik hun fotograaf te mogen zijn.

Pin It on Pinterest