Trouwen & (trouw)foto's

Wanneer je gaat trouwen dan wil je de mooiste foto’s van je bruiloft. Als blijvende herinnering. Wanneer jullie gaan trouwen, ben ik daarbij om een fantastische bruidsreportage te maken. Graag spreek ik een keer af om te horen wat jullie verwachtingen zijn van een trouwfotograaf. Ik kan op mijn beurt vertellen wat je van mij kunt verwachten. Gaan jullie trouwen? Ik maak met toewijding foto’s op jullie trouwdag.

Jullie bruiloft

Een bruiloft is voor mij heel speciaal. Een huwelijksdag is een rollercoaster van emoties. Dat ik deel mag uitmaken van die bijzondere dag, dat is voor mij een eer. Op een bruiloft zie ik het echte leven. Ik leg de momenten vast die mensen ontgaan. Ik zie de traan, de lach, de verlegenheid of de ontlading. En ik wil die momenten vastleggen en daarmee de mooiste foto’s maken.
Wanneer jullie gaan trouwen zal ik mij helemaal onderdompelen in jullie bijzondere dag.

Trouwfoto’s

Mijn fotografie wordt door klanten en collega fotografen samengevat als echt, intiem, speels en spontaan. Met een knipoog, dat kun je van mij ook verwachten. Van jullie trouwdag maak ik foto’s die een glimlach of een traan op het gezicht toveren.

Fotoalbum

Na het trouwen bekijk ik de foto’s nauwkeurig. De allermooiste beelden verzamel ik en bundel ik in een prachtig fotoalbum.
De trouwdag wordt onvergetelijk en staat in je geheugen gegrift. De onvergetelijke momenten tijdens de bruiloft kun je samen herbeleven met dit album op schoot. Een fotoboek wordt door mij met zorg samengesteld en past helemaal bij jullie en jullie smaak.

Loveshoot

Stel je voor: het is de dag van je bruiloft, je ziet er allebei schitterend uit, jullie stralen en het is tijd voor het maken van de trouwfoto’s. Dan gebeurt het: je kunt jezelf niet zijn voor de camera. Ontspannen lukt niet meer. Je verstijft en wordt misschien wat verlegen. Tijdens de trouwdag kun je je zenuwen niet altijd de baas zijn.
Mijn Loveshoot is dan een superhandig middel om alvast te wennen aan mij, aan de camera en aan het poseren. Noem het een generale repetitie. En het is hartstikke leuk om te doen. Je moet nog trouwen en de foto’s zijn er al! De foto’s die gemaakt zijn, zie ik regelmatig terug op ‘save de dates’ en uitnodigingen.

Wie ben ik?

Naast fotograaf met een zwak voor bruidsparen en trouwfoto’s, ben ik gewoon Marieke uit Tilburg. Ik woon samen met mijn vriend Max in een gezellig huis. Onze twee katten, Bijoux en Frits, houden ons gezelschap en zijn niet vies van het poseren voor mijn camera. Op reis gaan naar mooie bestemmingen is iets dat we graag doen. En als ik hoor dat een stel gaat trouwen, dan hoop ik foto’s te mogen maken op de bruiloft.

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?