Trouwen in Tilburg

Jullie gaan trouwen in Tilburg. Of jullie gaan trouwen in de buurt van Tilburg. Dan is het zoeken naar een fotograaf die de mooiste momenten op jullie grote dag kan vastleggen. Beleef jullie Bruiloft werkt vanuit Tilburg. Mijn kantoor voelt als een gezellige huiskamer. En omdat ik nu eenmaal Brabants ben: hier staan de koffie en thee voor jullie klaar. Dit is een perfecte plek om met elkaar kennis te maken. Ik kan dan naar jullie wensen en ideeën luisteren. En ik wil dan graag horen wat jullie verwachten van mij als fotograaf op jullie trouwdag.

Jullie bruiloft

Een bruiloft vind ik iets heel speciaals. Een huwelijksdag zit vol emoties, je bent omringd door de mensen waar je van houd en waar je jouw dag het liefste mee deelt. Ik mag deel uitmaken van die bijzondere dag. Al de mooie momenten die ik zie tijdens die dag, dat is voor mij het echte leven. En ik wil die momenten vastleggen, grijpen met mijn camera.

Wanneer jullie gaan trouwen, in Tilburg of daarbuiten, zal ik mij onderdompelen in die bijzondere dag.

Bruidsreportages

Mijn fotografie kenmerkt zich als echt, intiem, speels en spontaan. Met een knipoog, dat mag je ook van mij verwachten. Ik hoop dat de beelden die ik maak een glimlach of een traan op het gezicht zullen toveren.

Fotoalbum

Iedere bruidsreportage sluit ik af met een prachtig document. Een fotoboek vol herinneringen. De dag wordt onvergetelijk en in je geheugen gegrift. Maar het is nog mooier, wanneer je die onvergetelijke momenten samen kunt herbeleven met een album op schoot. Dit boek wordt met zorg door mij samengesteld en helemaal passend bij jullie en jullie smaak gemaakt.

Loveshoot

Misschien ben je al op de hoogte van mijn Loveshoots. Regelmatig maak ik kennis met bruidskoppels, die het poseren voor de camera best lastig vinden. Ondanks dat ze er stralend uitzien. Tijdens de trouwdag zul je ook best zenuwachtig zijn. Je had het misschien niet verwacht dat het fotomoment zo lastig zou zijn voor je.

Mijn Loveshoot is superhandig om alvast te wennen aan mij, aan de camera en aan het poseren. En het is nog eens hartstikke leuk om te doen ook! De foto’s die gemaakt worden zie ik regelmatig terug op de uitnodiging of in het gastenboek. We zien het vaak als generale repetitie.

Wie ben ik?

Naast fotograaf ben ik gewoon Marieke uit Tilburg. Ik woon daar in een gezellige huis samen met mijn vriend Max. Twee katten, Bijoux en Frits, houden ons gezelschap en poseren regelmatig voor mijn camera. We gaan graag met zijn tweetjes op reis naar mooie bestemmingen. En als ik hoor dat iemand gaat trouwen, in Tilburg of omgeving, dan hoop ik bruidsfotograaf te mogen zijn.

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?