Trouwfotograaf Tilburg

Beleef jullie Bruiloft heeft een gezellig onderkomen in hartje Tilburg. Mijn kantoor is ingericht als een knusse huiskamer. Daar staan de koffie en thee voor jullie klaar. Het is een fijne plek voor een eerste kennismaking met mij en mijn fotografie. En ik kan luisteren naar jullie wensen en naar welke ideeën jullie in gedachten hebben. Ik ben trouwfotograaf in Tilburg, maar ik maak met veel toewijding bruidsreportages op elke locatie in Brabant.

Jullie trouwdag

Jullie trouwdag is een speciale dag. Ook voor mij. Het wordt een dag vol met speciale momenten. Met alleen maar die mensen om je heen, die jullie dierbaar zijn. Als trouwfotograaf uit Tilburg ben ik onderdeel van jullie onvergetelijke dag. Een dag die zich vaak afspeelt op meerdere locaties. Al die mooie momenten, ik probeer ze te vangen in een prachtig beeld. De intieme momenten tussendoor, het echte leven, wil ik grijpen. Tranen, een lachkick, een stiekem kusje of oeps een ongelukje: niets ontgaat mij tijdens jullie dag.

Jullie trouwdag is een bijzonder moment. Ik dompel mij er helemaal in onder.

Bruidsreportages

Wanneer ik aan anderen vraag hoe ze mijn bruidsreportages omschrijven, dan komen een aantal reacties steeds terug. Mijn fotografie is speels, spontaan, intiem en echt. Vaak ook met een knipoog. Als trouwfotograaf uit Tilburg creëer ik beelden die een glimlach of een traan op het gezicht toveren.

Fotoalbum

Aan het einde van jullie belevenis -een rollercoaster!- krijgen jullie van mij een prachtig document van de dag. Ben ik jullie trouwfotograaf, dan maak ik in Tilburg op mijn werkplek een uniek en persoonlijk fotoalbum. Hiermee kunnen jullie de dag samen nog lekker vaak herbeleven. Het fotoalbum wordt door mij met zorg samengesteld.

Loveshoot

Misschien heb je er al eens van gehoord: mijn Loveshoot. Als trouwfotograaf tref ik in Tilburg en omgeving veel stellen, die het best spannend vinden om voor de camera te poseren. Ook al weten ze dat ze er altijd stralend uitzien! En de zenuwen van de dag maken het er vaak niet makkelijker op. Denk je dat je het ook best moeilijk zal vinden? Dan heb ik wel een oplossing. Mijn Loveshoot is een ideale manier om alvast te wennen aan het poseren, aan mij en aan de camera. Een soort generale repetitie voor de grote dag. De shoot staat natuurlijk helemaal in het teken van de liefde tussen jullie beide. En de foto’s zijn hartstikke leuk om te gebruiken voor bijvoorbeeld een ‘save the date’ of het gastenboek.

Wie ben ik?

Naast trouwfotograaf ben ik gewoon Marieke uit Tilburg. Ik woon samen met mijn vriend Max. We hebben in ons huisje gezelschap van onze twee katten Bijoux en Frits. We gaan graag op reis. Tijdens deze vakanties kan ik de camera ook niet loslaten.

Pin It on Pinterest

WeCreativez WhatsApp Support
Laat gerust een bericht achter via WhatsApp. Ik neem dan z.s.m. contact met je op.
Hoi, Marieke hier :-) Wilde je me iets vragen?